Over ons gastenverblijf

Ons gastenverblijf is gesitueerd in de oude veestal achter onze boerenwoning. De stal is in 2016 met veel liefde verbouwd, met aandacht voor de de oude details zoals het authentieke vakwerk in de muren en de eikenbalken draagconstructie. Het is ingericht met het oog op comfort en sfeer, nieuw waar het nieuw moet zijn, brocante waar het sfeer moet brengen. Door zowel cv als een gas(open)haard te installeren is het appartement zeer comfortabel.  
Ook de buitenruimte, met groot terras, huisweide, fruitbomen en vrij uitzicht draagt bij aan een aangenaam verblijf!
De naam van ons vakantieappartement is ontleend aan de straat en het gehucht waarin het gelegen is: Grijzegrubben. In het Limburgs betekent Grub namelijk een holle, uitgesleten weg. 

Over ons

Wij zijn Georgine Janssen (Haarlem, 1961) en Charlotte Ligtenberg (Den Haag, 1958). In 2004 verlieten wij de stad  Den Haag voor het gehuchtje Grijzegrubben. Samen met onze boxer Tina wonen wij hier nu al jaren met veel plezier. 
Ook zijn wij gastvrouw en kok (en tevens eigenaar) van restaurant De Koekenpan, Dorpstraat 33 te Sint Geertruid. In ons restaurant, dat 22 km verwijderd is van Grijzegrubben, kunt u terecht voor heerlijke pannenkoeken en Limburgse streekgerechten. zie hiervoor www.dekoekenpan.nl